25è Aniversari Ateneu Cerdanyola


Dintre del actes commemoratius per celebrar els 25è aniversari de l’Ateneu de Cerdanyola, Xiscnèfils us ofereix 2 pel·lícules que també fan 25 anys.



8 d'Abril

El Sur, 1983 de Víctor Erice

"La Gaviota" és una casa situada als afores d'una ciutat del nord d'Espanya. Allà hi viuen Agustín, metge i saurí, la seva dona Julia, un mestra reprimida durant la Guerra Civil, i Estrella, la filla de tots dos. Estrella recorrerà el camí des de la infància fins a l'adolescència tot sospitant que hi ha alguna cosa oculta a la vida de l’estimat pare: una altra dona. A mesura que Estrella va sabent-ne més coses, la vida a "La Gaviota" comença a canviar.
Descarregar Fitxa Xisc




15 d'Abril

El Sentido de la Vida, 1983 de Terry Gilliam

Una de les comèdies més famoses dels delirants Monty Python, en la que a través de diversos esquetxos donen curs de forma hilarant als moments més importants del cicle de la vida. Des del naixement a la mort, passant per altres temes com la filosofia, la història o la medicina, tot tractat amb l'inconfusible humor dels còmics anglesos. El Sentido de La Vida va obtenir el Gran Premi del Jurat al Festival de Cinema de Cannes, 1983.
Descarregar Fitxa Xisc