25è Aniversari Ateneu Cerdanyola


Dintre del actes commemoratius per celebrar els 25è aniversari de l’Ateneu de Cerdanyola, Xiscnèfils us ofereix 2 pel·lícules que també fan 25 anys.8 d'Abril

El Sur, 1983 de Víctor Erice

"La Gaviota" és una casa situada als afores d'una ciutat del nord d'Espanya. Allà hi viuen Agustín, metge i saurí, la seva dona Julia, un mestra reprimida durant la Guerra Civil, i Estrella, la filla de tots dos. Estrella recorrerà el camí des de la infància fins a l'adolescència tot sospitant que hi ha alguna cosa oculta a la vida de l’estimat pare: una altra dona. A mesura que Estrella va sabent-ne més coses, la vida a "La Gaviota" comença a canviar.
Descarregar Fitxa Xisc
15 d'Abril

El Sentido de la Vida, 1983 de Terry Gilliam

Una de les comèdies més famoses dels delirants Monty Python, en la que a través de diversos esquetxos donen curs de forma hilarant als moments més importants del cicle de la vida. Des del naixement a la mort, passant per altres temes com la filosofia, la història o la medicina, tot tractat amb l'inconfusible humor dels còmics anglesos. El Sentido de La Vida va obtenir el Gran Premi del Jurat al Festival de Cinema de Cannes, 1983.
Descarregar Fitxa Xisc