Dimarts 30 de novembre - Bicicleta, Cullera, Poma

Al cineclub Xiscnèfils, de la XISC, ens omple de goig poder anunciar la projecció de la pel·lícula "Bicicleta, cullera, poma" de Carles Bosch.

Aquesta projecció la farem en sessió extraordinària, fora de la programacó habitual, el dimarts dia 30, a l'Ateneu de Cerdanyola, a dos quarts de deu com sempre.

Després de la projecció hi haurà un col·loqui que moderarà Rosalina Sicart, tècnica de l’Associació de Familiars de l’Alzheimer.

Els diners recollits, un cop pagades les despeses de la projecció, seran destinades a la lluita contra la malaltia de l'Alzheimer.

Preguem en feu difusió, perquè tant la pel·lícula com el motiu bé paguen la pena, i fora bo una forta assistència.

Cineclub Xiscnèfils


Bicicleta, Cullera, Poma de Carles Bosch | Espanya, 2010 - 106 min. Color. Aquest film explica com a la tardor de 2007, a Pasqual Maragall se li diagnostica Alzheimer. Com superat el cop inicial, ell i la seva família inicien una croada contra la malaltia, i des del primer moment, aquesta pel·lícula es converteix en testimoni d'excepció. Amb intel·ligència, sinceritat i bon humor, Maragall es deixa retratar juntament amb la seva família i els metges per deixar constància del dia a dia de la seva lluita personal.
Dos anys de seguiment a un pacient excepcional disposat que els científics trobin la cura abans que la xifra de 26 milions de malalts de tot el món es multipliqui per 10. Una pel·lícula dura però optimista malgrat tot.

Dimarts 30 de novembre
21'30 H. Ateneu de Cerdanyola