28 de febrer - Sameblod (Sami Blood)

 "Sameblod (Sami Blood)" d'Amanda Kernell | Suècia, 2016 - 108 min. Color. VOSC (suec, skolt)  A la dècada dels trenta del segle passat una criadora de rens del poble sami somnia amb una altra vida. Aquest anhel li exigeix superar un camí ple d'obstacles i racisme, a més de sacrificar tots els vincles amb la seva família i la seva cultura. L'opera prima de la cineasta d'origen sami Amanda Kernell és una història fascinant sobre la identitat en un context històric dur, que ha seduït festivals d'arreu del món.


Dijous 28 de febrer - 21:30h. Ateneu de Cerdanyola
SESSIÓ FILMOXARXA







 La FILMOXARXA és una iniciativa que es posa en marxa per ajudar a distribuir per tota la geografia catalana un seguit de films subtitulats en català i que fins ara no han trobat acollida dins dels circuits comercials habituals. 
 Són pel·lícules europees, que tenen menys de 10 anys i que han estat presentades a festivals prestigiosos. Són pel·lícules que venen de cinematografies potents i consolidades, com la francesa, l’alemanya i la britànica, però també de països que la nostra indústria oblida, com Estònia, Sèrbia i Eslovènia.També proposa documentals de contingut social o cintes que pertanyen a l’arxiu de la Filmoteca i que ens permeten descobrir el patrimoni cinematogràfic català. Tradició i present. Arrels i obertura al món.

Descarregar Fitxa Xisc  |  Web oficial